Akustik er et usynligt problem, men vi kender alle til, at komme ind i et rum hvor det er ubehageligt at være, enten på grund af rungen, støj fra samtaler eller for dårlig efterklang.

Attention Board

Attention Board er egenudviklede slagfaste akustikplader der er op til 240 x 120 cm og 10 eller 22 mm. i tykkelsen. Tykkelsen gør, at pladerne kan monteres de fleste steder.
Pladerne er robuste, så de ikke lider skade ved stød – dette er fordelagtigt på skoler og institutioner, i trafikerede områder, eller blot hvor døre smækkes op.
Montagen kan ske uden skruer eller beslag.

Attention Board fås i hvid, lysegrå samt antracitgrå – gældende for alle farver er, at de kan skæres i mønstre efter eget valg – formes til møblement, printes på, eller blot i det ”rå” look.
Vores produktion er beliggende i Herlev, vi har egne maskiner til print og skæring, hvilket bevirker at special ønsker kan udføres inden for meget rimelig tid.
Akustikpladerne er specielt velegnet ved nedbringelse af lydgener fra højfrekvente lyde som eksempelvis i mødelokaler, åbne kontorlandskaber eller glasvægge kan medføre.

Attention Board 10 mm. har opnået en absorption klasse B baseret på EN ISO 11654:1997 jævnfør EN ISO 354:2003. 
Attention Board 22 mm. har opnået en absorption klasse A baseret på EN ISO 11654:1997 jævnfør EN ISO 354:2003.