Flytbar akustikpaneler

Et stort kontorlandskab eller et lokale hvor der er brug for både afskærmning og store adgangsveje. Der er mange arealer som kan nyde godt af Attention Boards lyd-absorberende og akustik-regulerende skillevægge på skinner.

Skillevægge i skinnesystem
Vores flytbare akustikpaneler (skydevægge) hænger fra loftet i et skinnesystem af aluminium som er bygget til høj belastning. Hvis du ønsker en ekstra stabil løsning, kan en lignende skinne monteres i gulvet også.

Pris: 7.300 kr.
  • Størrelse: 120 x 150 cm.

  • Lyddæmpning niveau: A

  • Ramme: Eg

  • Fod: Sort (metal)

  • m/u hjul: Valgfrit

Bestil her

Bedste lydabsorbering

Attention Boards rå plader er produceret af de reneste polyesterfibre som giver den bedste lyd-absorbering. Dermed er der ikke en overflade som kan gå i stykker ved stød og slag. Det betyder at Attention Board kan tåle at være placeret på væggen i øjenhøjde. Der hvor hverdagen er og hvor lyden har mest brug for at blive dæmpet.

Du får allermest ud af dine akustikregulerende produkter ved at placere dem der hvor lyden er altså ved første reflektionspunkt.

Lyddæmpning til dit behov

Attention Boards flytbar akustikpaneler kan leveres I alle længder lige som mængden af rumdelere kan justeres efter behov. Hvis din virksomhed har brug for en professionel løsning til til at skabe et endnu bedre arbejdsmiljø, er Attention Board jeres løsning.

Udover at have mulighed for at tilføre andre funktioner til jeres nye skillevægge, kan Attention Board også leveres i vores 3 standart farver som er hvid, lys grå eller antracitgrå. Du kan også vælge at få trykt billeder som du enten kan vælge i vores billedarkiv eller vi kan trykke jeres egne billeder, grafik eller redskaber som bruges i hverdagen. Derudover er det hos os også muligt at få udskåret præcis det mønster eller gennemsigtighed som I ønsker lige som vi også gerne arbejder ud fra jeres eget design og udskærer eksempelvis jeres logo.