Attention Boards slagfaste akustikløsninger tåler hverdagen

Hele akustikpladen er lavet af støjdæmpende polyesterfibre i reneste kvalitet og har dermed ikke en overflade, som kan slides eller skades. Det er akustikdæmpning i øjenhøjde.

God lyd er en god investering

Lyddæmpning skal sidde i øjenhøjde, så støjen reduceres dér, hvor den er.

Fremfor at dække hele loftet med akustikplader, som ikke tåler kontakt med hverdagen, kan Attention Boards bruges som en del af jeres indretning på vægge, enten som rumdelere eller som integrering i indretningen.

Reneste fibre

Attention Boards er en unik og egenproduceret løsning som udelukkede består af ét materiale; vores jomfru-polyesterfibre.

Råpladernes stoflighed skabes ved at presse jomfru-polyesterfibre til faste, men bøjelige plader, der i enten kvalitet a eller b reducerer mængden af støj i jeres hverdag og understøtter en fokuseret hverdag.

Det betyder, at materialet ikke er produceret af genbrugsfibre, da disse ikke kan få samme høje kvalitet som nye fibre. Vi skal bruge den højeste kvalitet for at kunne skabe den lyddæmpning, som du fortjener. Til gengæld kan pladerne genbruges efterfølgende, og vi modtager dem gerne retur, hvis du ikke længere har behov for dem.

Derudover betyder det også, at Attention Board laver akustikløsninger som ikke støver eller drysser. Du får den optimale akustik i en pæn og god løsning.

Tænk vores løsninger ind som brugskunst, dekoration eller farver på væggen i alle slags miljøer, hvor mennesker færdes, og hvor der er brug for bedre akustik.